slawek76 Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 nie bede zakladal nowego tematu moj problem polega na tym ze nie mam odgłosów załogi, Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2016 Administrator Posted December 31, 2016 23 minutes ago, slawek76 said: nie bede zakladal nowego tematu moj problem polega na tym ze nie mam odgłosów załogi, W tym przypadku informacji jest zbyt malo, zalacz logi i napisz jak czesto to wystepuje. Informacja o logach w podpisie Jako ze ten temat w ktorym to zalozyles jest o innym problemie to wypadalo by zalozyc nowy, zrobie to recznie... Quote
slawek76 Posted December 31, 2016 Author Posted December 31, 2016 (edited) dobra od nowa napisz mi gdzie znajdę te Logi a drugie to dźwięki załogi są przez pierwsze dwie bitwy od wgrania modpacka pozniej znikaja ps. nie ma tematu naprawione Edited December 31, 2016 by slawek76 Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2016 Administrator Posted December 31, 2016 Spoko, co do logow to w podpisie jest link do informacji Quote
slawek76 Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 dopisze tutaj .nie działa celownik arty pod środkowym przyciskiem myszki Quote
gajowy_rogatko Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Podpinam się pod temat. Dźwięki załogi nie instalują się. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted January 22, 2017 Administrator Posted January 22, 2017 On 1/20/2017 at 7:42 PM, gajowy_rogatko said: Podpinam się pod temat. Dźwięki załogi nie instalują się. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Sprawdzilem i plik jest na serwerze i da sie pobierac instalatorem, to cos lokalnie go blokuje. Sprawdz antivira, firewalla, ustawienia internetu, czy nie ma jakiegos wymuszania po https itp. Quote
gajowy_rogatko Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Już się poddałem... Nie mam pojęcia co może blokować... Czy istnieje jakaś możliwość ściągnięcia i instalacji tych dźwięków załogi poza instalatorem? Quote
Administrator Aslain Posted January 29, 2017 Administrator Posted January 29, 2017 Sprawdz Opcje Internetowe, zakładka zaawansowane: A tam bezpieczeństwo, i co masz ustawione przy użyj SSL 3.0, użyj TLS 1.0 itd. Quote
Administrator Aslain Posted January 29, 2017 Administrator Posted January 29, 2017 Może spróbuj "Przywróć ustawienia zaawansowane". Powiedz jeszcze czy nic nie możesz pobrać instalatorem czy też tylko ten konkretny plik który widać na ekranie screena który zamieściłeś? Sprawdzałeś bez antivirusa/firewalla? Quote
gajowy_rogatko Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Nie pobierają się tylko dźwięki, reszta instaluje się poprawnie. Antywirusa i firewalla wyłączałem przed próbą instalacji i jest tak samo Quote
Administrator Aslain Posted January 30, 2017 Administrator Posted January 30, 2017 3 hours ago, gajowy_rogatko said: Nie pobierają się tylko dźwięki, reszta instaluje się poprawnie. Antywirusa i firewalla wyłączałem przed próbą instalacji i jest tak samo Zobacz ręcznie, pobierz http://tinyurl.com/kptbomba , wrzuć do katalogu Aslains_DLC_cache i wtedy odpal instalator na nowo. Quote
guzio141 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Witam, mi też nie działają dźwięki załogi, zawsze wrzucałem ręcznie ponieważ to były dźwięki +18, nigdy nie było problemu aż do wczorajszej aktualizacji i instalowania modpaka. Jak ktoś coś by podpowiedział Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 Wszystkie mody dzwiekowe wypuszczone przed 9.17.1 juz nie dzialaja, i nie beda, poki ich ktos nie zaktualizuje. Quote
guzio141 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Rozpakowałem ten plik z dziękami mój i oryginał, porównałem zawartości w nich, mają inne nazwy plików dźwiękowych. Quote
Recommended Posts