szczypiorPL Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 witam czy istnieje taki mod jak w temacie pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted January 10, 2017 Administrator Posted January 10, 2017 Co masz na mysli przez wyprzedzanie celu? Brzmi to troche jak cheat, jesli masz na mysli ze celownik ma pokazywac gdzie strzelac aby trafic w poruszajacy sie cel. Quote
szczypiorPL Posted January 11, 2017 Author Posted January 11, 2017 dokładnie to co napisałeś bo strzelał do mnie gostek z 22km i każdy strzał miał trafny mimo ze pływałem zygzakiem zwalniałem cofałem itp Quote
Administrator Aslain Posted January 11, 2017 Administrator Posted January 11, 2017 Niektórzy mają skilla, a inni używają cheatów, nie da się stwierdzić podczas gry, nawet częste ammoracki wcale nie muszą znaczyć że ktoś gra na aimbocie. Z doświadczenia wiem że ilekroć kogoś zabiłem w trudnych warunkach (odległość, albo szybko jak się pojawił), dzięki własnym umiejętnościom, to potem byłem wyzywany od cheaterów i obiecywano mi bana i zgłoszenie do WG. Quote
Recommended Posts