fuchsikPL Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 (edited) Witam Mój problem polega ma tym iż nie ważne ile bitew zagram to moje statystyki sesji zawsze wyświetlają 0 problem doskwiera od dość długiego czasu i jest to nie zależne od tego który z modów na dane statystyki to jest Edited January 11, 2017 by fuchsikPL Quote
Administrator Aslain Posted January 11, 2017 Administrator Posted January 11, 2017 Zresetuj statystyki, przeinstaluj paczkę modów i zaznacz w niej że nie chcesz zabezpieczać statystyk sesji Quote
Morphys Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pewnie od ponad miesiąca może półtora mam podobny problem, wszystko działa tylko nie statystyki, dziś odinstalowałem całkowicie aslaina, wywaliłem całość z res_mods , świeża instalacja zgodnie z zaleceniami i dalej puste statystyki. Przy Yasenie pojawia się tabelka z zerami, a przy SS i RB pojawia się tylko puste okno komunikatu o wysokości ok 0,5cm. Brak pomysłów. ;/ Może jakaś kombinacja modów, gdyż problem występuje na dwóch komputerach. Logi ze starszej wersji modpacka, ale na drugim kompie dziś instalowałem najnowsze o czym wyżej pisałem i bez zmian. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Morphys Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Najnowszy update pomógł z Yasenem , natomiast SSiRB nadal puste okno komunikatu, reszty nie sprawdzałem. Quote
Recommended Posts