Pirotechnic1 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Witam, mam następujący problem. Wraz z wejściem wersji 0.9.4 wywala mnie czasami, w różnych momentach do pulpitu - pokazując że gra działa w tle - na pasku. Oczywiście używam opcji wyświetlania gry na pełnym ekranie. A czasami po prostu zwiesi obraz gry i nic nie można zrobić. Wtedy klikam CTLR+ALT+DEL i w menadżerze zadań wyłączam proces gry i uruchamiam ją ponownie. Grając w World of warplanes bardzo rzadko wywala mi taki błąd zaś ->> http://www.iv.pl/images/91582045967718927578.jpg Niestety nie mam pojęcia co może być przyczyną. Jeśli będą potrzebne jakieś inne rzeczy, proszę o informację. Nadmienię komp nowy, ma miesiąc. Windows Ultimate 64bit Procesor : Intel i7 (socket 1150) i4790k 4.0 ghz 16mb box Pamięć : DDR3 Kingston 2400MHz HyperX beast CL11 - 32 gb Płyta główna : AsRock Z97 Pro4 Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTX 7804096mb 256bit oc Dysk twardy Seageate 7200rpm 2TB Dysk SDD - na tym dysku stoi system oraz gra WOT -> GoodRam 240GB C100 Jakieś informacje jak będą potrzebne proszę napisać. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted November 6, 2014 Administrator Posted November 6, 2014 Komputer masz stabilny? Nie wiesza sie w innych grach? Takie losowe wywalanie gry to ciezka sprawa, moze byc z winy jakiegos moda ale tez z winy kompa (drivery np.). Quote
Pirotechnic1 Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 w innych grach tak nie mam. Jedynie Wot i bardzo sporadycznie Wowp (błąd widoczny na screenie) więc myślę, że to z tym związany jest błąd i dlatego mnie wywala . \Właśnie tym się dziwie, iż jest to losowe, w różnych chwilach. Np dziś zagrałem 16 bitw, w 16tej mnie wywaliło. Czy bez modów, czy z twoją paczką, ciągle to samo. Po prostu na złość. Powiem, że wyłączyłem tryb pełnoekranowy. I są momenty, że chce przywiesić i wzrasta chwilowo ping serwera i pokazuje się czerwona lampka przy pingu. Jednak jakby mniej wywala. Quote
Recommended Posts