Jump to content

Błąd podczas instalacji

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam :) Mam następujący problem. Po wybraniu modów, ściągnięciu i zainstalowaniu przez instalator pojawia się następujący komunikat po którego kliknięciu instalator " cofa zmiany wprowadzone w folderze wota" Na 100% to wina kompa systemu, lecz co dokładniej nie wiem dlatego proszę o pomoc. 

Win 7 x64

PS: Miejsce na dysku z grą jak i na systemowym jest, najnowsza jak i starsze instalki taki sam błąd wywalają. Wcześniej nie miałem tego problemu. 

ASLAIN.jpg

Edited by grzala4
  • Administrator
Posted

Pierwszy raz takie cos wiedze, odpalasz instalator z prawami admina? Nic innego mi do glowy nie przychodzi, cos definitywnie miesza tam w systemie.

Posted
48 minutes ago, Aslain said:

Zasoby systemowe nie wystarczają do ukończenia żądanej usługi

Ile masz miejsca na dysku systemowym?

Tak jak już pisałem , miejsce jest. System stoi na SSD i jest sporo wolnego miejsca. Zauważyłem że jakiekolwiek inne programy też wywalają ten błąd. Combo fix, advcelaner nic nie pomagają. Chyba niestety bez formata się nie obejdzie :/ 

Posted

Wkurzyłem się, usunąłem wpisy z rejestru limitu danych zasobów systemowych> blue screen> naprawa startu win7> DZIAŁA :D Dzięki za chęci i pomoc :)