grzala4 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 (edited) Witam Mam następujący problem. Po wybraniu modów, ściągnięciu i zainstalowaniu przez instalator pojawia się następujący komunikat po którego kliknięciu instalator " cofa zmiany wprowadzone w folderze wota" Na 100% to wina kompa systemu, lecz co dokładniej nie wiem dlatego proszę o pomoc. Win 7 x64 PS: Miejsce na dysku z grą jak i na systemowym jest, najnowsza jak i starsze instalki taki sam błąd wywalają. Wcześniej nie miałem tego problemu. Edited January 26, 2017 by grzala4 Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 Pierwszy raz takie cos wiedze, odpalasz instalator z prawami admina? Nic innego mi do glowy nie przychodzi, cos definitywnie miesza tam w systemie. Quote
grzala4 Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Z prawami, bez... na każdy sposób próbowałem :/ No nic, pozostaje formacik. Lek na wszystko Quote
qruszon Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 spróbuj jeszcze CClenerem wyczyścić rejestr. Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 Zasoby systemowe nie wystarczają do ukończenia żądanej usługi Ile masz miejsca na dysku systemowym? Quote
grzala4 Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 48 minutes ago, Aslain said: Zasoby systemowe nie wystarczają do ukończenia żądanej usługi Ile masz miejsca na dysku systemowym? Tak jak już pisałem , miejsce jest. System stoi na SSD i jest sporo wolnego miejsca. Zauważyłem że jakiekolwiek inne programy też wywalają ten błąd. Combo fix, advcelaner nic nie pomagają. Chyba niestety bez formata się nie obejdzie :/ Quote
grzala4 Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Wkurzyłem się, usunąłem wpisy z rejestru limitu danych zasobów systemowych> blue screen> naprawa startu win7> DZIAŁA Dzięki za chęci i pomoc Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 No to gites 1 Quote
Recommended Posts