cyberek3000 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 (edited) Witam, Mam pewien problem , mianowicie podczas wybrania bitwy losowej szwedzkim IKV 72 dokladnie na mapie klasztor po włączeniu nie wyświetla się nic :/ tzn brak jest celownika info o graczach odliczaniu . dosłownie nic oprócz samej mapy i czołgów nic więcej . Po odinstalowaniu wszystko chodzi . w załącznikach wymagane pliki _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited January 26, 2017 by cyberek3000 Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 W sensie zawsze ten sam problem na tej konkretnej mapce? Nawet jak ogladasz replay z tej mapki? Quote
faryPL Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 (edited) U mnie było podobnie, działały tylko klawisze sterowania czołgiem, nie działał escape. Stało się to po instalacji Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.17.0.3_04, wcześniej był zainstalowany Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.17.0.3_01 i było ok. Fakt, faktem że podczas instalacji zmieniłem kilka ustawień... Pomogła podmiana pliku preferences.xml w katalogu C:\Users\...\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks, na jakiś stary z grudnia. Edited January 28, 2017 by faryPL Quote
Recommended Posts