qruszon Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Witam. Mam problem z modem Hangar Manager 'HangMan'. Instaluje go już kilka razy, wyczyściłem każdą opcję cahce dlc itp. i nie widzę ikonki garażu tak jak to jest na screenach. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 Aktualna wersja Hangana jest dla wota 9.17.0.2, i nie ma guzika w garażu, ale menu można za to wywołać klawiszem F8 Quote
qruszon Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Niestety nie działa, nie zgłaszałem wcześniej. Ale w poprzednich wersjach też hangaru nie miałem. Może gryzie się z czymś ? Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 Zalacz log sprawdze u siebie, jak moda aktualizowalem niedawno to sprawdzalem i dzialalo dobrze. Jesli nie, to musisz poczekac az wyjdzie nowa aktualizacja tego moda. Quote
qruszon Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Okej, ale tak jak mówię, to raczej nic nie da nowa aktualizacja, w poprzednich było to samo, dziękuję może dojdziesz co i jak załączam logi _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 Sorry, żle zrozumiałem wcześniej, F8 to jest dla menu Drzewka Badań. Jeśli chodzi o Hangmana to działa dobrze, załadowałem te same mody co masz w logach i widze guzik garażu na górze po prawej. Quote
qruszon Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Okej znalazłem rozwiązanie, ikonki hangaru nie widać przy rozdzielczości 4K, zmieniłem na 1080p i ikonka się pojawiła. Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 Niestety 4K jest tak wlasnie obslugiwane, sam nie posiadam takiego ekranu aby badać takie przypadki Quote
qruszon Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 to jak coś służę pomocą przy testach Quote
Recommended Posts