Foxs Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Mam dwa mody do pokazywania WN8, jeden ten podczas rozgrywki i drugi w garażu, no i niestety ale te dwa wskaźniki mają za każdym razem rozbieżne wyniki, zazwyczaj ten z garażu (to chyba yarsen czy jakoś tak) pokazuje dużo więcej niż ten podczas bitwy, podczas bitwy pokazało mi ostatnio 7800~ natomiast w garażu miałem wynik 9800, także dość spora różnica, i teraz pytanie który daje prawidłowy wynik? czy może oba liczą na oko i się mylą? Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2017 Administrator Posted January 26, 2017 WN8 bedzie sie roznilo bo expected tank values sa jakie sa, trzeba poczekac na nowa wersje, a poki co bedzie balagan, kazdy uzywa jakiejs innej formy tego pliku, i wszedzie bedzie inaczej. Quote
Foxs Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 To nie wiemy który jest najbardziej aktualny? Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2017 Administrator Posted January 27, 2017 W mega skrócie twórcy WN8 nie wiedzą jak rozwiązać problem z nabijaniem statów na medach, więc zatrolowali społeczność dając chore wartości wymagane dla WN8, przez to użytkownicy tych czołgów mają dużo niższe staty. Część moderów cofnęło te zmiany dla wszystkich medów, inni tylko dla dwóch (jak XVM) i pojawiły się rozbieżności. Ponoć WN9 jak się pojawi załatwi problem nabijaczy statów, a póki co musimy męczyć się z tym co mamy. Quote
Foxs Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 Aha, czyli afera rywina ogólnie. A to nie o lajty chodzi tylko medy? ja na latjach wyciągam po 22k WN8 takim t-50 np. Quote
AKwizard Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Weź też pod uwagę że w tym WN8 podczas gry nie wszystkie Twoje osiągnięcia zlicza i pokazuje, np jeśli trafisz kogoś kto jest nie widoczny Quote
Foxs Posted February 15, 2017 Author Posted February 15, 2017 helou, czy coś się zmieniło? czy wiemy który mod liczy "aktualny" WN8? 1k różnicy to jednak sporo jak w bitwie pokazuje 3400 a w garażu 4400... zwykle różnica to ok 1k. Quote
Administrator Aslain Posted February 15, 2017 Administrator Posted February 15, 2017 Nic sie nie zmienilo w tej kwestii. Trzeba czekać albo na WN9 albo na kolejną aktualizację expected values, która będzie nie wiadomo kiedy. Quote
Foxs Posted February 15, 2017 Author Posted February 15, 2017 lipa. w takim razie troche useless jest ten wn8 obecnie chyba. Quote
Recommended Posts