MC_ZetroxEros Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Witam mam problem taki że instaluje nową paczkę wchodzę do gry a tam w garażu pisze na czerwono że mam starą paczkę 9.17.0.3.01 ... skoro mam z końcówką 04 to jeszcze nic karuzeli niema jest jeden pasek tylko i niema statów na czołgach tych wszystkich % wn8 itp na danym czołgu oraz podczas bitwy wywala grę na każdej mapie wczoraj miałem świetną bitwę na LT 8 tieru buldog GF 9820 wn8 a tu boom i gra wylancza się .... kurde lipa proszę o pomoc python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2017 Administrator Posted January 28, 2017 Wgralem identyczne mody jak Ty i wszystko gra, widze 3 rzedy czolgow itp., wersja w garazu takze ok Log xvm masz pusty nie utworzylo go wcale. Sprawdz antywira, bo jesli on przyblokuje moda, to moga pojawic sie nieprzewidziane skutki. Quote
MC_ZetroxEros Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 mam nortona hhmmm kurde wyłączyć go całkowicie ?? czy jak to się odblokowuje Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2017 Administrator Posted January 28, 2017 Na próbę bym go jakos zdezaktywował na chwile aby sprawdzić czy nie miesza, aczkolwiek to może być coś jeszcze. Symptomy wskazują że to coś na pc miesza w instalacji/modach. Quote
MC_ZetroxEros Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 wyłąnczyłem nortona i dalej to samo kurw...... zaraz mnie coś co mogę zrobić ?? Quote
MC_ZetroxEros Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Aslain działa wszystko usunąłem Nortona z kompa na nowo zainstalowałem i działa wszystko zaraz sprawdzę czy z bitwy wywala dzięki wielkie przeleje kaskę za pomoc a mam pytanie mogę ponownie zainstalować nortona ??? Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2017 Administrator Posted January 28, 2017 Sprawdź, aczkolwiek problem może wtedy powrócić. Ewentualnie sprawdź jakiś inny antywir jeśli masz możliwość. Quote
Recommended Posts