mlody8505 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Mam pytanie czy dało by się rozdzielić tego moda z wskaźnikiem penetracji z tej gałęzi moda? Bardzo mi przypadł do gustu ten wskaźnik ale zmienia mi to ikonki czołgów w bitwie (te na górze ekranu) a wole zdecydowanie te wotowskie Jak na razie używam innego wskaźnika ale tamten ciekawy był Byłbym wdzięczny żeby w następnej paczce po wybraniu tego moda od penetracji nie musiał bym zaznaczać tez tego Battle observer (wiem ze to nie ten dział ale nie ma takiego "czy pojawią sie tez paczki do War Thunder pod czołgi?czy nie ma możliwości na mody nie jestem na bieżąco tam") Dzięki za pomoc odpowiedz i za prace jaka wykonujesz Quote
Administrator Aslain Posted January 29, 2017 Administrator Posted January 29, 2017 Nie trzeba nic robic specjalnie, ikonki masz pokolorowane bo sam tak wybrales w menu, po prostu zaznacz to tak jak na obrazku, uzywam angielskiego instalatora, ale widzisz pozycje i co zaznaczone: Pozdr Quote
mlody8505 Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 (edited) Tak wybierałem cały czas. Wszystko by było dobrze żeby nie było pasków czerwonych i zielonych same cyfry jestem znieś. Dlatego prosiłem żeby odizolować tego moda od tego z penetracja. No ale jak się nie da to będę musiał tak grać Dzieki za pomoc Zauwazylem ze cos mi pozno wwczytuje do bitwy przez te paski Komp mam dobry gram na minimum Edited January 29, 2017 by mlody8505 Quote
Recommended Posts