Decybel Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Siema, natrafiłem na dość prosty błąd, dlatego nie załączam logów z instalacji itp, bo to bez sensu. Otóż mod dodający kobiey jako załogantów instaluje się w dalszym ciągu do folderu 0.9.3. Pozdro. Quote
Administrator Aslain Posted November 7, 2014 Administrator Posted November 7, 2014 Skasuj ten plik w katalogu DLC zeby pobralo go na nowo, na serwerze juz poprawilem. Quote
Decybel Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Lekko, ja u siebie zauważyłem to zupełnym przypadkiem i zrobiłem od razu tak jak mówisz :) Chodziło mi żebyś się przyjrzał temu, bo jeszcze gdzieś mogłeś przeoczyć to samo :) wiadomo jak to jest jak wchodzi "pacz"... wszyscy lamentują gdzie nowa paczka a mało kto wie ile to drobnych, żmudnych operacji wymaga żeby ją przygotować :) Dzięki za dobrą robotę przy okazji i..... dopiero dziś zauważyłem że w Czechowicach stacjonujesz :D Pozdro od sąsiada z Bielska :) Quote
Recommended Posts