Thomass74 Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Witam. Nie działa XVM mimo , że uaktualniony jest na stronie. Po zaznaczeniu w instalerze aby tier czołgu wyświetlał się po lewej stronie w formie rzymskiej nie wyświetla się. Nie działa dźwięk wyspotowania. WoT czasami się wyłącza samoczynnie podczas uruchamiania bitwy. Pozdrawiam. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 16, 2017 Administrator Posted February 16, 2017 1. Pisales ze uaktualniony, ale czy aktywowany, w logach pisze ze nieaktywowany. Dlatego nie widzisz statow - bo chyba to rozumiesz przez to ze XVM nie dziala? XVM to zlozony mod, pokazywanie statow to tylko malutka jego część. 2. Instalowałeś bez usuniecia wczesniejszych modow, dlaczego? 3. Problem z dzwiekiem 6-zmyslu, czy ustawiles dzwiek uzytkownika w opcjach gry? 4. Po za tym wszystko dziala ok u mnie, wgralem identyczny zestaw modow i ich ustawien, widze rzymski tier itd. Quote
Thomass74 Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 Tak , aktywowałem go na stronie modxvm i tam mam aktywny jeszcze 12 dni. przy instalacji zaznaczałem aby usunięte zostały wcześniejsze mody i wszystko to co zalecane. Problem tkwił w nie nadpisywaniu pliku XVM, zmieniłem zapis z palucha z false na true i wszystko działa. Quote
Administrator Aslain Posted February 16, 2017 Administrator Posted February 16, 2017 Musialo coś przyblokować pliki że nie byly do ruszenia przez instalator. Co do statow XVM to wiecej z tym nie mam wspolnego, jesli aktywowales a nadal nie widzisz statow to trzeba szukac pomocy na stronie serwera statow, czyli https://koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Quote
Recommended Posts