Smoq Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 (edited) niestety nie mam screena, ale mogę powiedzieć że "celownik" który powinien się poruszać razem z ruchami wieżyczki widać kawałkiem w lewym górnym rogu na "czerwono" jakby było w fazie przeładowania. poza tym nic. więc celuje się trochę na oko nie wiem co jeszcze. ogólnie mody to 90% tego co miałem w 9.17.0 poza celownikiem jest ok. P.S. nawet będąc w "garażu" wybieranie zakładki "recticle" nie pokazuje opcji celownika. dołączone logi. edit. odpaliłem wota i dołączam 2 screeny. jeden z bitwy, na drugim w garażu "klikam" na "celownik" ale nie ma zmiany. edit2. po usunięciu celownika gra działa "znośnie" ale w momencie śmierci wiesza się. usunąłem tymczasowo cały modpack będę się bawić poźniej co działa _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited February 23, 2017 by Smoq nowe info Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Share Posted February 24, 2017 Jest nowa paczka #02, polecam tam sprawdzic. Quote Link to comment
Recommended Posts