Jump to content

Problem zoomout

Recommended Posts

Posted

Występuje nie wiem czy tylko u mnie problem że mogę oddalać kamerę od czołgu dalej niż jest to domyślnie w grze mimo że nie wybierałem żadnego zoom out podczas instalacji ASLAINE.

Posted
Godzinę temu, fantomen19 napisał:

Występuje nie wiem czy tylko u mnie problem że mogę oddalać kamerę od czołgu dalej niż jest to domyślnie w grze mimo że nie wybierałem żadnego zoom out podczas instalacji ASLAINE.

Tak u mnie działa skąd masz pewność że ci nie działa oddalenie :) bo na pewno masz domyślny wgl. WoTa :) 

shot_016.jpg

Posted

Nie odchaczam tego przy wybieraniu ani nie uzywałem tego wczeniej, puszczam powtórnie intalacje a i tak mam to właczone, jak widać nie tylko u mnie to wystepuję. W menu instalatora nie moga tego wyłaczyć.

• Administrator
Posted
7 minutes ago, Midask said:

Nie odchaczam tego przy wybieraniu ani nie uzywałem tego wczeniej, puszczam powtórnie intalacje a i tak mam to właczone, jak widać nie tylko u mnie to wystepuję. W menu instalatora nie moga tego wyłaczyć.

Tzn jak, nie mozesz odznaczyc tego? Ja moge. Klikam aby znak zaznaczenia zniknal i sie nie instaluje.

Problem moze byc inny, uzywacie PMOD, i mimo iz sie tego nie wybralo to zoom out i tak ustawiony jest na lekkie oddalenie, postaram sie to jakos ogarnac w #03

Tak juz wiem o co chodzi, dzieki.

Posted

Odinstalowałem ModPack całkowicie, zainstalowałem od nowa, napewno nie zaznaczyłem przy instalacji oddalenia 500m. Po odpaleniu gry mam to nadal?? Robiłem to kilka razy. Było to w wersji #01 i w tej #02 tez