fantomen19 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Występuje nie wiem czy tylko u mnie problem że mogę oddalać kamerę od czołgu dalej niż jest to domyślnie w grze mimo że nie wybierałem żadnego zoom out podczas instalacji ASLAINE. Quote
Nectunt Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Godzinę temu, fantomen19 napisał: Występuje nie wiem czy tylko u mnie problem że mogę oddalać kamerę od czołgu dalej niż jest to domyślnie w grze mimo że nie wybierałem żadnego zoom out podczas instalacji ASLAINE. Tak u mnie działa skąd masz pewność że ci nie działa oddalenie bo na pewno masz domyślny wgl. WoTa Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 Bez logow nie moge sprawdzic, - wiec zero mozliwosci sprawdzenia. Jest nowa paczka #02, polecam tam sprawdzic. Quote
Midask Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 (edited) U mnie ten problem tez występuje, na nowej paczce #02 tez nic się nie zmieniło. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited February 24, 2017 by Midask Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 11 minutes ago, Midask said: U mnie ten problem tez występuje, na nowej paczce #02 tez nic się nie zmieniło. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Wybrales oddalenie widoku zrecznosciowego do 500m od czolgu. Quote
Midask Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Nie odchaczam tego przy wybieraniu ani nie uzywałem tego wczeniej, puszczam powtórnie intalacje a i tak mam to właczone, jak widać nie tylko u mnie to wystepuję. W menu instalatora nie moga tego wyłaczyć. Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 7 minutes ago, Midask said: Nie odchaczam tego przy wybieraniu ani nie uzywałem tego wczeniej, puszczam powtórnie intalacje a i tak mam to właczone, jak widać nie tylko u mnie to wystepuję. W menu instalatora nie moga tego wyłaczyć. Tzn jak, nie mozesz odznaczyc tego? Ja moge. Klikam aby znak zaznaczenia zniknal i sie nie instaluje. Problem moze byc inny, uzywacie PMOD, i mimo iz sie tego nie wybralo to zoom out i tak ustawiony jest na lekkie oddalenie, postaram sie to jakos ogarnac w #03 Tak juz wiem o co chodzi, dzieki. Quote
Midask Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Odinstalowałem ModPack całkowicie, zainstalowałem od nowa, napewno nie zaznaczyłem przy instalacji oddalenia 500m. Po odpaleniu gry mam to nadal?? Robiłem to kilka razy. Było to w wersji #01 i w tej #02 tez Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 ok ok, jak pisalem juz wiem co to. Quote
shitFan Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Drogi Aslain w dalszym ciągu jest problem zoomout w paczce 03. Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 To jest stara paczka, pobierz nową. Quote
Recommended Posts