Jakub77740 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Witam ! Jestem świeży ale z tego co wiem muszę podać kilka elementów aby zgłosić problem otóż no..... instalowałem kilka razy paczkę tuż po nowej wersji ponieważ ciągle te same dwa błędy czyli brak ładowania i tego kułka o... i gra się na czuja czy wieża i celownik na pewno jest na celu.. a drugi problem jest ogólnie z prawym górnym rogiem ekranu niema WN8 zainstalowanego , występują takie ćwiartki kółek.... no wysyłam screeny z tych rzeczy bo może źle wytłumaczyłem może błąd paczki nie wiem. I zmnieniałem celownik aby sprawdzić czy to nie błąd celownika też Jeżeli czegoś zabrakło mogę uzupełnić Dzięki Quote
Smoq Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 drogi kolego. przeczytaj posty poniżej problem zgłoszony kilkakrotnie. nie ma sensu na kolejny topic. Quote
Jakub77740 Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 ok dzięki nie po prostu nie wpadłem na to aby jednak zobaczyć Quote
MrHelios Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Mam niestety ten sam problem. Czy ktoś może podpowiedzieć, jak pozbyć się tej paczki, by nie tracić później konfiguracji modpack'a ? Chodzi mi o to, żeby po naprawieniu problemu działały te same ustawienia, a teraz można grać bez w/w błędów ? Quote
Smoq Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 zwyczajnie uzyj opcji "uninstall" na modpacku. potem jak będziesz instalował domyślnie ma te co "ostatnio" Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 Jest nowa paczka #02, polecam tam sprawdzic. A jak problem wystepuje to zalaczyc logi, inaczej z obrazka ciezko mi cokolwiec sprawdzac. Quote
Recommended Posts