Crasher86 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Witam, jestem przyzwyczajony do grania na czystym xvm'ie z własnym configiem czcionek i info o cziłgach i bez żadnych modów. Jednak potrzebowałbym 3 rzeczy.1. brak trzęsienia kamery przy strzale (gdy włączona jest dynamiczna kamera w celu stabilizacji trybu snajperskiego)2. Zoom 30x3. 2 linie czołgów w garażuPróbowałem dograć te 3 rzeczy podczas instalacji moda Aslain'a ale niestety wszystkie inne rzeczy które miałem wtedy się usuwają ( opcja przy instalacji podmiany nie czystej instalacji)Mam pytanie czy istnieje jakaś możliwość wyciągnięcia z tej paczki tych modów bądź wskazania źródła skąd mógłbym je osobno pobrać ? Quote
Administrator Aslain Posted November 7, 2014 Administrator Posted November 7, 2014 Kazda z tych trzech rzeczy jest w innym miejscu i formie, nie bedzie to proste ale da sie wyciagnac, aczkolwiek wymaga troche znajomosci i dlubania. Zainstaluj paczke z tymi modami i wybranymi ustawieniami (2 rzedy czolgow), a potem: 1. Przegraj moj plik avatar_input_handler.xml 2. Przegraj cala zawartosc folderu AvatarInputHandler a potem plik ZoomX.xml 3. Przegraj carousel.xc Quote
Crasher86 Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ok już się udało :) wielkie dziękipozdrawiam Quote
Recommended Posts