Rufelieux Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 przy wersji 02 błąd nadal wyskakuje. Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 Fatalnie, najgorsze ze u mnie to nie wystepuje. Czy odpalasz instalator z prawami admina? Ten plik aktualnie uzywam w dwoch modach: Vehicle Exp Extended oraz Kierunek do wyspotowanych wrogow - mozesz te mody nie instalowac na razie, ew. wejdz w %appdata%/roaming/wargaming.net/worldoftanks/ i recznie skasuj ten plik a potem odpal instalator. Daj mi znac. Quote
Rufelieux Posted February 24, 2017 Author Posted February 24, 2017 (edited) Używam "Kierunek do wyspotowanych wrogów", ale nawet po wyłączeniu go z instalacji muszę wcisnąć ignoruj dwukrotnie, żeby zainstalować paczkę. Co ciekawsze, plik modsetting.dat nie istnieje w docelowym folderze. Na screenie udało mi się złapać tworzony plik tymczasowy podczas wyskakiwania błędu, natomiast modsetting.dat nie znajduje się fizycznie nigdzie na moim komputerze. To już jest podczas instalacji wersji 03. Edited February 24, 2017 by Rufelieux Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2017 Administrator Posted February 24, 2017 Ok, zobacze jeszcze na jedną rzecz, może tym razem się uda, wypuszcze to w #04, daj znac czy to tam pomoglo (jak juz wyjdzie paczka) Quote
93Loki Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Witam. Mam taki sam błąd również w wersji #04. Wszystko jest dokładnie takie samo jak w poście Rufelieux . Pomogło nie instalowanie tych dwóch modów Vehicle Exp Extended oraz Kierunek do wyspotowanych wrogow. Reszta działa stabilnie. Quote
Rufelieux Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Mi w 04 nadal wyskakuje, mimo pominięcia "Kierunek...". "Vehicle..." w ogóle nie używam, więc musi być jakiś jeszcze mod. Załączam pliki, może pomoże. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 Juz chyba udalo mi sie to wyeliminowac w #05. Bedzie dzisiaj. W logach masz: Strzałka kierunku do najbliższego wroga To z tego moda. Quote
Recommended Posts