PeteCom Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) Witam, Zainstalowałem modpack, jednak nie działa mi mod pokazujący prawdopodobieństwo penetracji pancerza przez pocisk (z PMOD). No generalnie to powinno wyglądać tak lecz moda tego nie ma. Oczywiście dorzucam logi. Nie jest to ogromny problem dla mnie, nic się nie pali ;), jednak chciałbym mieć tą modyfikację. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited February 25, 2017 by PeteCom Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 Jest tez inny taki mod od Battle Assistanta, on tez nie dziala? Widze po logach ze uzywasz starej paczki, sciagnij wersje 05 i tam sprawdz, a nuż... Quote
PeteCom Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Dnia 25.02.2017 o 21:58, Aslain napisał: Jest tez inny taki mod od Battle Assistanta, on tez nie dziala? Widze po logach ze uzywasz starej paczki, sciagnij wersje 05 i tam sprawdz, a nóż... Zadziałał drugi wskaźnik, więc już o ten nie zabiegam :). Dzięki za pomoc! P.S. Dnia 25.02.2017 o 21:58, Aslain napisał: a nóż... ten nuż to się chyba przez inne 'u' pisze ;). Quote
Recommended Posts