Kapsello Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Siemka Aslain, kiedy ktoś klika w dany sektor minimapy, ja nie widzę jaki kwadracik został kliknięty. W załączniku przesyłam potrzebne pliki. Pozdro _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 Skąd wiesz że ktoś klika? Bloker spamu pingowania na minimapie by Elkano Quote
Kapsello Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Jak gram twierdzę, rozstawiający klika gdzie mamy jechać, a ja tego nie widzę na minimapie. Inni nie mają tego problemu, jednakże nie wiem jakie mody mają zainstalowane. Quote
Administrator Aslain Posted February 25, 2017 Administrator Posted February 25, 2017 Usun ten mod i zobacz wtedy, trzeba by moda przetestowac na jakiejs treningowce, byc moze nie dziala jak powinien, albo dziala a ten kto klika, przesadza 1 Quote
Kapsello Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 Usunąłem. Przy najbliższej okazji sprawdzę i dam znać. Quote
Kapsello Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 Tak jak pisałeś Aslain, problemem był Bloker spamu pingowania na minimapie by Elkano. A to, że jeden z naszych rozstawiających przesadza z klikaniem na minimapie, to druga sprawa Quote
Recommended Posts