MrHelios Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Witam serdecznie, Chciałem zgłosić problem z wyrzucaniem z gry, po sprowadzeniu jej do pulpitu (paska). Każdorazowo, gdy to robię, natychmiast gra zamyka się. Trzeba ponownie ją włączyć. Problemy powstały po ostatniej aktualizacji, wraz z zainstalowaniem modpack'a. Gdy uruchamiam grę w trybie bezpiecznym z wyłączonymi modami klienta gry, te rzeczy się nie dzieją. Gra działa poprawnie, a sprowadzenie jej do paska, nie powoduje wyrzucenia z gry. Wiem, że to niby szczegół, ale bardzo uciążliwy .. Pozdrawiam xvm.log _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted February 26, 2017 Administrator Posted February 26, 2017 Pobierz nowy modpack, i tam sprawdz, a nuż coś pomoże. Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2017 Administrator Posted March 2, 2017 Pokaż nowe logi, rozumiem że używasz najnowszej paczki. nr. 10 Quote
MrHelios Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Tak. Używam najnowszej paczki. Nr 10. Sytuacja nie uległa zmianie. W trybie bezpiecznym wszystko działa, po uruchomieniu z modami, problem wraca. W załączniku logi. I dziękuję za zwrócenie uwagi na problem python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2017 Administrator Posted March 2, 2017 Sprawdzę to, ale to moze byc jakis blad od WG, namieszali ostatnio w trybach graficznych, i wciaz nie naprawili tego. Wiem ze pisales ze bez modow to sie nie dzieje, ale mimo tego, i tak mysle ze to wina WG. Quote
Administrator Aslain Posted March 2, 2017 Administrator Posted March 2, 2017 Pograłem kilka bitew na tych samych modach jak w logach i nie było problemu z minimalizacjami do pulpitu. Quote
(GB-R)MarekTor Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 To był jeden z bugów po patchu,był w luncherze gry i wywal z garażu lub nie wczytywał bitwy.W weekend w tych microłatkach miał być na[rawiony.Nic związanego z modami. Quote
MrHelios Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Nie. To raczej nie będzie to. Gdy uruchamiam grę w trybie bezpiecznym z wyłączonymi modami klienta gry, te rzeczy się nie dzieją .. Quote
(GB-R)MarekTor Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Poczekaj na Aslaina,mi 2 razy zatrzymało wczytywanie bitwy,teraz działa dobrze. Quote
Recommended Posts