Tadek Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Witam, po zainstalowaniu modpacka w wersji #1 i załadowaniu tych samych modów co zwykle, po dołączeniu do rozgrywki zauważyłem brak interfejsu po czym próbowałem restartować WoTa. Niestety utknąłem na ekranie "łączenie" przed dostępem do garażu. Po odinstalowaniu modpacka, gra wciąż nie ładowała garażu na serwerze #1, nie było problemu z serwerem #2. Dzisiaj, po paru dniach, problem sam się naprawił, mimo to chciałem powiadomić o tym błędzie. _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2017 Administrator Posted February 28, 2017 Pobierz najnowszy modpack (nr. 07 na tę chwilę), nie wspieram starych wersji W czasie instalacji wybierz tez czyszczenie cache gry. Quote
Tadek Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 49 minut temu, Aslain napisał: Pobierz najnowszy modpack (nr. 07 na tę chwilę), nie wspieram starych wersji W czasie instalacji wybierz tez czyszczenie cache gry. Tak planuje, mimo to byłem zaskoczony tym że nie mogłem się połączyć mimo usunięcia modów :/ Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2017 Administrator Posted February 28, 2017 1 hour ago, Tadek said: Tak planuje, mimo to byłem zaskoczony tym że nie mogłem się połączyć mimo usunięcia modów :/ To juz pytanie bardziej do supportu WG, mody nie maja z tym nic wspolnego jesli bez modow tez nie mozesz sie polaczyc. Quote
Tadek Posted March 28, 2017 Author Posted March 28, 2017 Dnia 28.02.2017 o 16:05, Aslain napisał: To juz pytanie bardziej do supportu WG, mody nie maja z tym nic wspolnego jesli bez modow tez nie mozesz sie polaczyc. Tia, najomy miał kiedyś to samo, problem z serverem - "myśli" że wciąż jesteś w grze mimo że gra się skończyła. Troche nekropost ale co tam. Quote
Recommended Posts