szoszon7991 Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Czy dozwolone jest używanie Hitzona? Jeśli tak to mógłbym ktoś podesłać link i czy można złączyć to z modem ASLAIN-a? Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2017 Administrator Posted February 28, 2017 Skórki z hitzonami są w modpacku, i są dozwolone. Quote
szoszon7991 Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 kurcze ale wchodze do gry i nic nie ma Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2017 Administrator Posted February 28, 2017 21 minutes ago, szoszon7991 said: kurcze ale wchodze do gry i nic nie ma Zalacz logi, info w podpisie moich postow. Sprawdze ktore instalujesz. Napisz czy nie widzisz w bitwie czy tez w garazu, i na jakich tierach czolgow. Niskie tiery nie maja skorek. Quote
szoszon7991 Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 2 minuty temu, Aslain napisał: Zalacz logi, info w podpisie moich postow. Sprawdze ktore instalujesz. Napisz czy nie widzisz w bitwie czy tez w garazu, i na jakich tierach czolgow. Niskie tiery nie maja skorek. nie widze wgl na zadnym czołgu ani w garazu ani w bitwie a mam jeszcze jedno pytanie bo wrociłem po 2 latach przerwy i nie pamiętam skąd bierze się te logi mogłbyś mi w tym pomoc tak mniej wiecej napisac gdzie znajde lub jak je zrobic/zapisac Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2017 Administrator Posted February 28, 2017 W podpisie w linku wszystko pisze, jak nazywaja sie logi i gdzie je znalezc Czyli w katalogu z WoT bedzie plik zip nazywajacy sie aslains_logs ..... oraz python.log Quote
szoszon7991 Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 7 minut temu, Aslain napisał: W podpisie w linku wszystko pisze, jak nazywaja sie logi i gdzie je znalezc Czyli w katalogu z WoT bedzie plik zip nazywajacy sie aslains_logs ..... oraz python.log python mam aslains_logs juz mi nie może znaleźć python.log Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2017 Administrator Posted February 28, 2017 Tego nie ma? _Aslain_logs.zip To moze osobno znajdziesz _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log Quote
szoszon7991 Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 10 minut temu, Aslain napisał: Tego nie ma? _Aslain_logs.zip To moze osobno znajdziesz _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log aaa wkurzam sie tylko bo nie mogę znaleźć tego cholerstwa a po za tym to nie miałem istalacji jak jest pokazane na tamtym forum ja po prostu zamieniłem res_mod moj z tym co sciągnąłem Quote
Recommended Posts