Macenzo Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Cześć, huston mamy problem... Otóż po każdej bitwie losowej, na dowolnym czołgu, po powrocie do garażu następuje rozłączenie klienta (pojawia się komunikat " Połączenie zostało przerwane") i muszę się logować na serwer ponownie. Problem nie występuje w trakcie grania bez modów ( tryb bezpieczny). Proszę o pomoc pozdrawiam thx _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2017 Administrator Posted February 28, 2017 Grałem dwie bitwy na tych samych modach jak w logach, nie bylo nic takiego. To musi byc cos lokalnego :/ Moze sprawdz antyvira/firewalla, czy nie blokuje jakiegos moda. Quote
Macenzo Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 usunąłem antywirusa, został tylko win defender ale niewiele to pomogło. Po 2, 3 bitwie znowu się rwie... ps jak sprawdzić czy defender nie blokuje moda ( pojawia się też 6 godzin temu, Aslain napisał: pytanie którego niby miałby blokować) ps2 - defender ustawiony jest standardowo, tzn. nic przy nim nie majstrowałem;) thx Quote
Recommended Posts