Guest pl_piter Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Witam , po wybraniu i zainstalowaniu WoWReplays Matchmaking Monitor, program pokazuje mi że jest błąd w ścieżce docelowej do WoWs. Grę mam zainstalowaną na innej partycji , nie na C. Czy sam mod działa tylko na grze zainstalowanej na głównej partycji C czy nie ma to znaczenia i coś zrobiłem nie tak . Z poważaniem Quote
Administrator Aslain Posted March 1, 2017 Administrator Posted March 1, 2017 Kliknij na tym napisie tam czerwonym i wybierz mu wlasciwy katalog gdzie jest WoWs zainstalowane. Quote
Guest pl_piter Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Witam , dziękuje za pokierowanie , ścieżka do miejsca instalacji na zielono . Działa poprawnie Quote
Kuoka Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Cześć. Mam problem z Matchmaking Monitorem. Odpalam go i cały czas kręci się logo. Nic więcej się nie dzieje. Czy coś blokuje MM? Problem powstał chyba po którejś aktualizacji Windowsa... Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts