Rufelieux Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Nie wiem, czy wy też tak macie, że podczas grania artą skacze mi ping. Normalnie mam w granicach 15, ale przy arcie są to skoki do ~35, czyli teoretycznie nieznaczne, ale w praktyce podczas obracania działa czy celowania mam "zaciachy" nawet na 1-2 sekundy, jakby "packet lost". Dzieje się to wyłącznie przy graniu artylerią i w trybie snajperskim lub alternatywnym. Pliczki dodane. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Rufelieux Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Ponawiam pytanie. W trybie celownika alternatywnego laguje jak diabli. Quote
Administrator Aslain Posted March 7, 2017 Administrator Posted March 7, 2017 Nie mialem czasu to sprawdzić, albo mi umknęło, nie pamiętam, ale widze że teraz masz starą paczkę pobierz nową i załącz z niej logi jesli jest problem. Quote
Rufelieux Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 musiałem wrócić do v. 15 bo mi czat nie działa jak powinien. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted March 8, 2017 Administrator Posted March 8, 2017 Czat przez Battle Observera. A lagów nie doświadczyłem grając na tych samych modów. Quote
Recommended Posts