Maryjusz Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale napiszę :) jak ustawić w hitlogu żeby robił mi listę chociażby z nickami graczy i wartość uszkdozenia, które zadałem? trochę komboniwałem ale nadal widzę tylko ogólną liczbę trafień i ile uszkodzeń nabiłem, a drugie pytanie to gdzie włączyć powiadomienie kto mnie trafił, które występuje u Jimbo w lewym dolnym rogu. Quote
marmotaplk Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Moda który wskazuje kto Ciebie trafił nie ma w obecnej wersji instalatora. Prawdopodobnie nie ma jeszcze moda pod obecna wersje wot'a. Trzeba poczekać na aktualizacje. Quote
Administrator Aslain Posted July 31, 2014 Administrator Posted July 31, 2014 Nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale napiszę :) jak ustawić w hitlogu żeby robił mi listę chociażby z nickami graczy i wartość uszkdozenia, które zadałem? trochę komboniwałem ale nadal widzę tylko ogólną liczbę trafień i ile uszkodzeń nabiłem, a drugie pytanie to gdzie włączyć powiadomienie kto mnie trafił, które występuje u Jimbo w lewym dolnym rogu. Zaintaluj jakis panel zniszczen, polecam Gambitera. Quote
Maryjusz Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 trafiłem na jakąś ruską stronę i nie ma przycisku do śćiągnięcia, mógłbym prosić o link do bezpośredniego ściągnięcia ? i wielkie dzięki za odpowiedź :D Quote
Administrator Aslain Posted July 31, 2014 Administrator Posted July 31, 2014 W paczce go masz, sciagnij instalator i tam bedzie do wyboru. Quote
xMARUHx Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 cześć Aslain, 1.jak można zobaczyć kto jest w top 150 klanów serwera? 2. na podstawie jakiego rankingu umieszczasz w swojej paczce? dzieki i pozdrawiam MARUH Quote
Administrator Aslain Posted August 2, 2014 Administrator Posted August 2, 2014 cześć Aslain, 1.jak można zobaczyć kto jest w top 150 klanów serwera? 2. na podstawie jakiego rankingu umieszczasz w swojej paczce? dzieki i pozdrawiam MARUH 1. Wjedz do katalogu z obrazkami klanow dla EU i nazwy plikow to nazwy klanow 2. Nie ja, lista pochodzi od XVM, jest aktualizowana wraz z nim co jakis czas Quote
Recommended Posts