Sobi Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 (edited) Witam jak zmienić żeby w panelu pokazywało mi zasięg wykrywania a nie prędkość statku Edited March 8, 2017 by Sobi Quote
Administrator Aslain Posted March 8, 2017 Administrator Posted March 8, 2017 2 hours ago, Sobi said: Witam jak zmienić żeby w panelu pokazywało mi zasięg wykrywania a nie prędkość statku Można zmieniać tylko na tyle na ile pozwala menu moda nad panelem, nie wiem nic więcej o tym modzie. Quote
Sobi Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 szkoda a wiesz może który plik za to odpowiada bo mogę w skrypcie zmienić to nie problem tego poszukać ale nie wiem właśnie gdzie tego szukać Quote
Administrator Aslain Posted March 8, 2017 Administrator Posted March 8, 2017 Może tutaj: res_mods\0.6.2.0\gui\unbound\team_structure.xml, ale bardziej jest to zakodowane na stale w pliku \gui\unbound\flash\ModShipIcons.swf Quote
Sobi Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 dzięki później poszukam jak mi się uda to zmienić do odpisze co i jak Quote
Sobi Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 A więc w team_structure.xml zmiana nic nie pomogła i nie wiem dlaczego u mnie nie ma tego pliku ModShipIcons.swf nie mogę go nigdzie znaleźć Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2017 Administrator Posted March 9, 2017 Generalnie ciezko bedzie tam wpisac jedna wartosc, bo zasieg wykrywania jest zalezy od typu wykrywania, ze samolotu, ze statku, z radaru/akustyki. Autor moda usunął zasięg wykrywania celowo, i wyjaśnił to w swoim temacie. Generalnie chodzi o to ze zasiegi wykrywania zalezne sa od perkow i nie mozna je pokazac juz na panelach. http://forum.worldofwarships.ru/index.php?/topic/73066-0620-панели-команд-с-хп/page__st__60__pid__3220065#entry3220065 Quote
Sobi Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 (edited) ehhh to lipa mała poszukuje na necie starszej wersji ale znaleźć mogę bo bym sam przepisał skrypt tylko muszę wiedzieć pod co jest podpisane te wykrywanie Posiadasz może jakieś starsze wersje tego moda ? Edited March 9, 2017 by Sobi Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2017 Administrator Posted March 9, 2017 Niestety juz nie posiadam, ale mozesz poszukac starszych wersji paczek, i stamtad pobrac po zainstalowaniu do jakiegos innego katalogu. Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2017 Administrator Posted March 9, 2017 2 hours ago, Sobi said: a gdzie znajdę starsze wersje paczek ? Trzeba by googla użyć, ja już nie trzymam starych paczek. Czasem na różnych stronach ktoś umieści. Quote
Recommended Posts