lucky Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Witam, Jaka może być przyczyna tego ze nie działa mi licznik czasu dymu? Mam tryb alternatywny hud i nie działa ani ten po lewej stronie ani w centrum Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2017 Administrator Posted March 9, 2017 Nie wiem, coś mu dolega :/ U mnie działa dla przykładu. Jakim okrętem grałeś że nie bylo tego? Quote
lucky Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 (edited) Grałem na : Iziasław, Mahan i Edinburgh I na żadnym z nich nie było. Mojemu kumplowi też działa i już kilka razy instalowałem. Nawet w nocy przeinstalowałem całą gre i nic nie pomogłoPrzychodzi mi jeszcze do głowy taka myśl czy jest taka możliwość żeby ten mod nie był kompatybilny z innymi, np. panele boczne? Edited March 9, 2017 by lucky Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2017 Administrator Posted March 9, 2017 Załącz logi, sprawdze czy modami ktore wybrales mi dziala czy nie. Quote
Administrator Aslain Posted March 10, 2017 Administrator Posted March 10, 2017 Dzieki, już chyba wiem co jest powodem, naprawię dzisiaj. Quote
lucky Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Dzięki, jak zacznie działać to dam znać Quote
lucky Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Po pobraniu wersji 06 licznik jak i inne mody działają bez zarzutów. Dzięki wielkie Quote
Administrator Aslain Posted March 10, 2017 Administrator Posted March 10, 2017 Niestety okazało się że to ja dałem plamę, a myślałem że to wina moda. Sorry, ale już działa Quote
lucky Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Spoko, każdemu sie może zdarzyć błąd. Najważniejsze że doszedłeś do tego gdzie on był i już działa. Pozdrawiam luckyboy Quote
Recommended Posts