saintseiya Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 (edited) Witam Aslain w najnowszej paczce jaką dodałeś tj. końcówka #27 celownik JimBO V1 nie wyświetla standardowego dla jego typu dwóch kół celownika, tylko wskaźnik celownika ma kształt wersji celownika JimBO V2, który to posiada celownik odpowiadającego celownikowi standardowemu z gry.Ja na tą chwile wracam do wersji paczki #26 i czekam na rozwiązanie tego problemu, mam nadzieje że nastąpi to dziś, ponieważ czeka mnie masa gier turniejowych W ESL ora Facit .Pozdrawiam Aslain. Edited March 21, 2017 by saintseiya Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2017 Administrator Posted March 21, 2017 1 hour ago, saintseiya said: Witam Aslain w najnowszej paczce jaką dodałeś tj. końcówka #27 celownik JimBO V1 nie wyświetla standardowego dla jego typu dwóch kół celownika, tylko wskaźnik celownika ma kształt wersji celownika JimBO V2, który to posiada celownik odpowiadającego celownikowi standardowemu z gry.Ja na tą chwile wracam do wersji paczki #26 i czekam na rozwiązanie tego problemu, mam nadzieje że nastąpi to dziś, ponieważ czeka mnie masa gier turniejowych W ESL ora Facit .Pozdrawiam Aslain. Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe Załączyłes program exe, to nie tak, te exe nalezy uruchomic a nie zalaczyc i na koncu po utworzeniu logów załączyć je (beda mialy rozszerzenie zip). Sprawdze to, moze to przez XVM, nie wiem po co, ale dodali tam jakies elementy celownika. Quote
saintseiya Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 (edited) Zaraz Aslain dostaniesz to co potrzebujesz i dzięki za wskazówkę na szybko to dodałem bo czas turnieju mnie gonił . Edit Logi załączone Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 21, 2017 by saintseiya Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2017 Administrator Posted March 21, 2017 Dzieki, naprawilem, za ok 30min bedzie nowa paczka. 1 Quote
saintseiya Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 Dziękuje Aslain, za szybką reakcja, zbawienie dałeś mi bo masa rozgrywek turnijowychi dziś mnie czeka. Udanego wieczoru życzę Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2017 Administrator Posted March 21, 2017 Nowa paczka online, powodzenia Quote
Recommended Posts