Mrocznakrew Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Siema, Aslain możesz poprawić celownik jimbo? bo jak ładuje działo np na bc to podczas ładowania jak jest już w połowie to piszę czas pomiędzy pestkami zamiast pokazywać do końca ładowania. Tak samo się dzieję na zwykłych czołgach bo tak jak by zaczynał się pocisk od nowa ładować a tak naprawdę jest w połowie, troszke to przeszkadza. Quote
Administrator Aslain Posted November 8, 2014 Administrator Posted November 8, 2014 Z tym czasem ladowania juz troche ludzi pisalo, to nie jest wina celownika ale jakis inny mod ktorego nie namierzylem, albo sights.pyc. Tak czy siak nic z tym nie zrobie na razie. Wyslij logi to zobacze ktore mody instalowales. Quote
Moniska Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Ten problem dotyczy wszystkich dział magazynkowych z tego co widziałam a nie samego celownika raczej, bo ja używam innego a też zauważyłam ten sam problem. 1 Quote
Administrator Aslain Posted November 8, 2014 Administrator Posted November 8, 2014 Ten problem dotyczy wszystkich dział magazynkowych z tego co widziałam a nie samego celownika raczej, bo ja używam innego a też zauważyłam ten sam problem. Moze ktos sprawdzic zainstalowac paczke bez celownikow, tzn. wszystkie mody jak zawsze ale bez wybierania celownika, tak zeby byl domyslny. Quote
koonanreal Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 hejka U mnie z kolei pojawia się problem z "zamarzaniem" czasu przeładowania. zdaża się że stoper zatrzymuje się w różnych momentach podczas przeładowania ----------------------[ Celowniki ]----------------------------------------------- Ustawienia celowników J1mB0's Crosshair v1.43 Celownik snajperski domyślny Celownik artyleryjski Z celownika Sword of Damocles Modyfikacje pliku battletimer Kalkulator efektywnego pancerza (własnego pojazdu) Panele zniszczeń Damage Panel GambitER 0.9.4 Wskaźnik trafień po lewej Z dźwiękiem alarmu p.pożarowego Safe Shot Blokuj strzelanie we wraki i sojuszników przez 2s pozdrawiam Wojtek Quote
Moniska Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Z nową paczką wygląda, że już działa poprawnie (przynajmniej u mnie) :D ---- Jednak nie, problem nadal występuje :/ Quote
Mrocznakrew Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 http://speedy.sh/EsVy4/Aslain-logs.zip jesli to żle wrzuciłem to powiedz które :D Quote
Recommended Posts