Xantor Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) Nie wiem jak ustawić mody, żeby moje ulubione ikonku Druid's Icon Mod miały tak jak kiedyś (wróciłem po kilku latach do gry!) normalne kolory nad czołgami. Nie po to są to kolorowe ikonki, żebym miał zielone i czerwone nad czołgami i nie wiem do czego strzelam... Aslains_WoT_Logs.zip Edited March 25, 2017 by Xantor Quote
Administrator Aslain Posted March 25, 2017 Administrator Posted March 25, 2017 Panel od XVM Team tak ma, użyj mojego wtedy nie będzie kolorowało. Możesz też ręcznie wyedytować amount, na wartość 1 (z 0) w plikach markers xc. 1 Quote
Xantor Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Przepraszam że dopiero teraz odpisuję, ale własnie zrobiłem sobie ten 1 miesiąc przerwy od WoT Ustawiłem sobie Twoje Panele i nadal ikonki sojuszników są absolutnie zielone, przy okazji zacząłem używać Twoich ikonek 3D bo są ładniejsze Pozmieniałem wartości markers z 0 na 1 w plikach alive ale nic to nie zmieniło. Już jestem głupi i nie wiem co zmienić... Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Recommended Posts