Sobi Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Hej dziś wgrałem paczkę i nie mogę grać w dywizjonach pokazuje mi się taki wykrzyknik. Nie wiem jaki mod to powoduje. Po usunięci wszystkich modów problem znika .Może wiesz co jest przyczyną tego jaki mod ? Quote
Administrator Aslain Posted April 1, 2017 Administrator Posted April 1, 2017 Nie wiem. Zalacz logi to sprawdze. Zobacz ew. bez ikonek konturow. Quote
Sobi Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 nie używam ikonek konturu. Ok to poczekam aż sprawdzisz Quote
Administrator Aslain Posted April 1, 2017 Administrator Posted April 1, 2017 Bez logow nie sprawdze. Zobacz jeszcze bez tych modow: statystyki sesji, drzewko badan, lepsze ikonki na minikaruzeli. Quote
Sobi Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 (edited) jak załączyć logi (gdzie je znaleźć)? bo nie do końca wiem o co tobie chodzi z tych modów co napisałeś żadnego nie używam Edited April 1, 2017 by Sobi Quote
Guest pl_piter Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 52 minuty temu, Sobi napisał: jak załączyć logi (gdzie je znaleźć)? bo nie do końca wiem o co tobie chodzi z tych modów co napisałeś żadnego nie używam Witam , Aslain już pisał jak zrobić logi z gry Quote
Sobi Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 zrobiłem logi thx za pomoc pl_piter Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 1, 2017 Administrator Posted April 1, 2017 Dziekuje, to mi pomoglo. Naprawione, sciagnij nowy modpack #04. Quote
Sobi Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 super a co było przyczyną jak można wiedzieć ? Quote
Administrator Aslain Posted April 1, 2017 Administrator Posted April 1, 2017 Zbyt nowa wersja pliku dock.xml i chat_notifications_panel.xml używana w modach od: statystyk sesji, drzewka badań i karuzeli okrętów WG cofnęło do jej starszej wersji, a ja zapomniałem przywrócić też ich starsze wersje po cofce. 1 Quote
(GB-R)MarekTor Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Przyczyna tkwi w zbugowanym patchu-ostatnio taka norma w WG.Jest oświadczenie o błędach: https://eu.wargaming.net/support/news/200 Problemy czat głosowy przestaje działać Problem jest aktualnie sprawdzany. Wybranie "Type SH Submarine", a następnie szukanie dywizji zawiesza grę. Problem jest aktualnie sprawdzany. Rozwiązanie tymczasowe Zamknij klienta gry. Odczekaj 15 minut I uruchom ponownie grę Prosimy, nie szukać dywizji, gdy w porcie masz wybraną łódź podwodną. Kontrola gry nie chce działać poprawnie i podczas gry. Tutaj również: znikające elementy UI (celownik, znaczniki, itp.), miejsca gdzie ‘nie można kliknąć’, niedziałające strzelanie, dziwne zachowanie kamery i inne. Problem jest aktualnie sprawdzany. Potencjalne Rozwiązanie Zamknij klienta gry. Użyj kombinacji klawiszy Alt+F4, jeśli będzie to konieczne lub zakończ proces WorldOfWarships.exe w *Menadżerze Zadań** Otwórz grę przez Launcher i sprawdź spójność gry Ustawienia -> Wsparcie -> Sprawdź Quote
Recommended Posts