lukash9999 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Hej, mam problem z brakiem pokazywania szansy na wygranie bitwy - widzę jedynie "/" bez wartości. Instalowałem zarówno z włączonym antywirusem jak i bez i brak poprawy. Pozostałe mody hulają ok. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 8, 2017 Administrator Posted April 8, 2017 Masz aktywowane szanse w profilu na stronie XVM? 1 Quote
lukash9999 Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Heh... faktycznie. Drobnostka a przeoczyłem Zapytam dodatkowo o taki mały niuans - jest możliwość usunięcia podwójnego tieru pojazdów na ikonach 3D? Quote
HUGOBOSS Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 tak w ustawieniach WOTa jest cos w stylu "pokaz poziom pojazdu" czy jakos tak , musisz to wylaczyc 1 Quote
maleWoT Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Witam, A ja mam znowu pytanie o szanse na wygrana. Po zainstalowaniu wspanialego (ponoc tak inni mowia - jeszcze sam sie nie bede sie wypowiadal) 0.9.18 i zainstalowaniu modow Aslain nie wyswietla mi win chance. Zaznaczam, ze juz dluzszy czas korzystalem z paczek Aslain, w ustawieniach xvm nic nie mieszalem, a tymczasem tego, co bym chcial jednak wiedziec nie widze. Przy czym zerkam w ustawienia xvm na stronie i nie widze szansy na zwyciestwo. Czyzby cos wylecialo z XVM-a? Cos przeoczylem? Nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na to pytanie. Pozdrawiam added 2 minutes later Ahhhh sam sobie odpowiem - wlasnie przed chwila przeczytalem inny post, w ktorym wlasnie potwierdzila sie moja hipoteza, ze to xvm cos namieszalo... ale lipa... Pozdrawiam Quote
Recommended Posts