Pawel2507 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Hej, Korzystam z Twojej paczki już bardzo długo i taki bład wystąpił pierwszy raz, mianowicie: Po restracie WOTa 2,3 bitwy ładują sie normalnie. Następna już nie. Muszę zamykać awaryjnie gre z menezdzera zadań. Logi w załączniku. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 8, 2017 Administrator Posted April 8, 2017 Strasznie duzo wygenerowanych bledow widze w logach. Ktos cos pisal ze skorki WGL daja jakies problemy ostatnio, zobacz bez nich, sprawdz tez bez Arty Loga. Quote
Pawel2507 Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Przeinstalowałem chyba 4 raz cała paczke. Ograniczyłem sie do minimum. Odpaliłem pierwsza bitwe i poko co git. Skórek i loga do arty pominałem. Quote
Luisek Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Dodam tylko od siebie że też to dzisiaj zauważyłem ale dzisiaj. Wczoraj ani wcześniej na tej paczce nic się nie działo a dziś tak właśnie jest, sprawdzę bez skórek bo też je mam Quote
Recommended Posts