Jump to content

Brak dodatkowych informacji na liście znajomych

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Ciężko powiedzieć czemu tak masz. Wgralem te same mody jak w zalaczonych logach, najechalem na znajomego i wszystko widze, czy jest online, i na jakim serwerze.

pTbMRWp.jpg

Przeinstaluj paczke z czyszczeniem modow, a na stronie XVM zaktualizuj dane moze. W logach miales bledy zwiazane z dzialaniem XVMa.

Posted

Wyczyściłem res_mods, mods, wyczyściłem wszystkie Twoje foldery z Twojej paczki, cache gry, sprawdziłem integralność plików, ponownie zainstalowałem mody z paczki 41,42, wcześniej problem wystąpił na paczce 36, paczek 37,38,39,40 nie instalowałem. Aktywowałem statystyki na stronie modxvm i nadal problem występuje. Przy usunięciu wszystkich modów i uruchomieniu w trybie bezpiecznym dodatkowe informacje były wyświetlane. 

W logach pythona są jakieś błędy z xvm.

• Administrator
Posted

Dokladnie, ale ja tych bledow nie mam wgrywajac te same mody, nie wiem co je powoduje u Ciebie, ale najwyrazniej jest to problem lokalny.

• 2 months later...
Posted (edited)
Dnia 19.04.2017 o 14:06, trime napisał:

Wyczyściłem cały folder  \AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks i pomogło

Możesz powiedzieć gdzie jest ten folder, bo coś nie mogę go znaleźć, a też mam ten problem?

P.S. Folder znalazłem. A czy usunięcie w nim danych nie spowoduje jakichś innych problemów?

Edited by Kapsello
  • Administrator
Posted
7 hours ago, Kapsello said:

Możesz powiedzieć gdzie jest ten folder, bo coś nie mogę go znaleźć, a też mam ten problem?

P.S. Folder znalazłem. A czy usunięcie w nim danych nie spowoduje jakichś innych problemów?

Jesli skasujesz folder XVM to skasuja się następujące rzeczy w XVM:

- pozycja damage loga XVM

- ustawienia filtrów XVM na karuzeli

- tokeny XVM

- ustawienia Equip Auto Return (automatyczne zakładanie wcześniej wybranych modułów)

- ustawienia kłódki złota i wolnego xp w garażu