trime Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Po najechaniu na gracza z lista znajomych nie wyświetla mi się czy jest w bitwie czy nie i na jakim jest serwerze. Da radę coś z tym zrobić? Logi: https://www.sendspace.com/file/kwviue Quote
Administrator Aslain Posted April 17, 2017 Administrator Posted April 17, 2017 Ciężko powiedzieć czemu tak masz. Wgralem te same mody jak w zalaczonych logach, najechalem na znajomego i wszystko widze, czy jest online, i na jakim serwerze. Przeinstaluj paczke z czyszczeniem modow, a na stronie XVM zaktualizuj dane moze. W logach miales bledy zwiazane z dzialaniem XVMa. Quote
trime Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Wyczyściłem res_mods, mods, wyczyściłem wszystkie Twoje foldery z Twojej paczki, cache gry, sprawdziłem integralność plików, ponownie zainstalowałem mody z paczki 41,42, wcześniej problem wystąpił na paczce 36, paczek 37,38,39,40 nie instalowałem. Aktywowałem statystyki na stronie modxvm i nadal problem występuje. Przy usunięciu wszystkich modów i uruchomieniu w trybie bezpiecznym dodatkowe informacje były wyświetlane. W logach pythona są jakieś błędy z xvm. Quote
Administrator Aslain Posted April 17, 2017 Administrator Posted April 17, 2017 Dokladnie, ale ja tych bledow nie mam wgrywajac te same mody, nie wiem co je powoduje u Ciebie, ale najwyrazniej jest to problem lokalny. Quote
trime Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Wyczyściłem cały folder \AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks i pomogło Quote
Kapsello Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 (edited) Dnia 19.04.2017 o 14:06, trime napisał: Wyczyściłem cały folder \AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks i pomogło Możesz powiedzieć gdzie jest ten folder, bo coś nie mogę go znaleźć, a też mam ten problem? P.S. Folder znalazłem. A czy usunięcie w nim danych nie spowoduje jakichś innych problemów? Edited June 21, 2017 by Kapsello Quote
Administrator Aslain Posted June 21, 2017 Administrator Posted June 21, 2017 7 hours ago, Kapsello said: Możesz powiedzieć gdzie jest ten folder, bo coś nie mogę go znaleźć, a też mam ten problem? P.S. Folder znalazłem. A czy usunięcie w nim danych nie spowoduje jakichś innych problemów? Jesli skasujesz folder XVM to skasuja się następujące rzeczy w XVM: - pozycja damage loga XVM - ustawienia filtrów XVM na karuzeli - tokeny XVM - ustawienia Equip Auto Return (automatyczne zakładanie wcześniej wybranych modułów) - ustawienia kłódki złota i wolnego xp w garażu Quote
Recommended Posts