apasika Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Witam od jakiegoś czasu nie działa mi żaden celownik, mimo, że zaznaczam wszystkie po kolei, stało się to jakiś czas temu, podczas którejś instalacji Moda, proszę o pomoc, i dzięki za fajne Mody. pozdro Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 24, 2017 Administrator Posted April 24, 2017 Hmm. Jaki masz celownik wybrany w opcjach gry? Quote
apasika Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 dzięki, znalazłem, nigdy nie zwróciłem na to uwagi (oprócz czołgów), ale rozumiem, ze do wyboru są tylko te 14 statycznych i dynamiczny a nie te z Modów ? Dzięki i pozdro Quote
Administrator Aslain Posted April 24, 2017 Administrator Posted April 24, 2017 6 minutes ago, apasika said: dzięki, znalazłem, nigdy nie zwróciłem na to uwagi (oprócz czołgów), ale rozumiem, ze do wyboru są tylko te 14 statycznych i dynamiczny a nie te z Modów ? Dzięki i pozdro Te z modow dzialaja tak ze zwykle podmieniaja kilka lub jeden z tych wbudowanych, zawsze trzeba sie upewnic ktory jest teraz wybrany w opcjach gry, bo to roznie bywa. W opisie modow w instalatorze pisze ktory nalezy ustawic, kliknij pokaz podglad modow i bedzie pisalo. Quote
Recommended Posts