marlon-c Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Cześć Aslain, używam Twoich modów już od 2lat i nigdy nie miałem problemów. Niestety od ostatniej aktualizacji nie działają mi statystyki XVM. Trzykrotnie już przeinstalowałem mody, instalacja z usunięciem plików z res_mods oraz cache z WoT-a, aktualizowałem również statystyki na stronie XVM niestety bez skutku. W załącznikach przesyłam pliki i proszę o pomoc. Pozdrawiam _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_Options.txt python.log xvm.log Quote
Naughty Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Dołączam się, mam dosłownie ten sam problem ;) Quote
Administrator Aslain Posted November 9, 2014 Administrator Posted November 9, 2014 Uzywacie starego XVM, sciagnijcie najnowsza paczke i tam zobaczcie. Quote
marlon-c Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Z nową paczką wszystko działa. Dzięki Quote
Recommended Posts