Kartoon17 Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 (edited) Witam, po wyjściu z bitwy do garażu komunikat "odświeżanie pojazdów" zawiesza się i nie chce się załadować garaż. Muszę za każdym razem zrestartować wota. Rzecz ta dzieje się kilka razy w dniu. Nie wiem czy to problem z modami, bo kumple nie mają modów i im też się tak dzieje ale zawsze warto sprawdzić. W poprzednim patchu też się takie coś działo i w sumie od niego się zaczęło. Aslains_WoT_Logs.zip Edited April 27, 2017 by Kartoon17 Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2017 Administrator Posted April 27, 2017 Nie widze nic zlego w logach , zagralem tez jedna bitew na tych samych modach i nic mi sie nie zacina. Skasuj moze calkiem folder %appdata% Roaming Wargaming.net - przy czym pamietaj to zresetuje wszystko w grze, w tym wszystkie opcje i ustawienia. Quote
Kartoon17 Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 Poczytałem o tym na angielskich forach. Ogólnie mało się o tym mówi ale dużo ludzi ma z tym problem i wygląda na to, że jest to błąd (znowu) WG. Ale i tak dzięki za sprawdzenie Quote
Recommended Posts