[email protected] Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Witam. Mam problem z dźwiękami dział dokładnie chodzi o ten mod "Dźwięki dział od Gnomefathera (by Zorgane)", nie mam w ogóle odgłosu wystrzału dział mojego jak i innych w załączniku są logi Nie wiem czy podawać specyfikacje kompa ale podam tak na wszelki wypadek: i5 4460 3,2 GHz 8 GB Ram GTX 970 Win 7 SP1 dysk Toshiba P300 Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2017 Administrator Posted May 2, 2017 Dzwieki Zorgane nie sa do konca kompatybilne z niektorymi skorkami od Milkymana. Zobacz bez nich. Quote
[email protected] Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 Wyłączyłem mody ten mody na skórki i dalej nic, trudno jak nie mam rozwiązania to poczekam na kolejne wersje paczki Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2017 Administrator Posted May 2, 2017 Wgralem identyczny zestaw modow jaki wybrales i slysze wszystkie dzwieki. Quote
[email protected] Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 To nie wiem może to coś u mnie z kompem, ściągałem też oddzielnie ten mod na dźwięk i też nic, mój kolega ma to samo też nie działają Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2017 Administrator Posted May 2, 2017 Moze sprawdz ustawienia dzwieku w ustawieniach dzwieku gry, ew. zresetuj ustawienia WoTa, byc moze sie cos zacielo, najlepiej recznie kasujac folder wargaming.net w %appdata% roaming - tylko pamietaj to zresetuje tez wszystkie ustawienia z gry, w tym bindy klawiszy. Zawsze tez pozostaje sprawdzenie integralnosci plikow gry poprzez opcje launchera. 1 Quote
Administrator Aslain Posted May 2, 2017 Administrator Posted May 2, 2017 A co konkretnie pomoglo z tego co wypisalem? Quote
Recommended Posts