Kurgan Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Nie bierz tego jakoś do siebie, ale mój poziom wkur.... osiągnął zenit. Od 3 dni próbuję zainstalować paczkę. dochodzę do punktu, gdzie instalator zaczyna pobierać mody i ch...j Zaczyna i średnio w połowie pierwszego lub drugiego moda - stopuje. Prędkość pobierania wskazuje na ostatnią z jaką pobierał, napis download jest, a pobierania nie ma. Rozumiem, że mam słaby net, rozumiem, że to wi-fi, rozumiem, że potrafi mnie rozłączyć...Ale do jasnej cholery, nie rozumiem dlaczego mogę na tym samym necie ściągać patche do wota, grać w niego, ściągać inne gry (ostatnio starcraft - darmóweczka ), mało tego, mogę nawet ściągać inne paczki, a instalator nie chce współpracować. Możesz mi to rozjaśnić??
Administrator Aslain Posted May 4, 2017 Administrator Posted May 4, 2017 Niestety awaria serwera plikow, czekam aż to naprawią Nie podali kiedy. Mam nadzieje że szybko.
Kurgan Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 Dzięki za szybkie info. Już myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok. Pozdrawiam
Administrator Aslain Posted May 4, 2017 Administrator Posted May 4, 2017 Mozna instalowac, juz dziala
Recommended Posts