humantorch6 Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Który mod wpływa na działanie przycisku "T" na klawiaturze? Grając artą nie działa mi nowa opcja "Zaznaczanie obszaru celowania" i myślę, że to właśnie przez któryś z modów... chyba, że coś pomyliłem? Quote
Administrator Aslain Posted May 6, 2017 Administrator Posted May 6, 2017 Uzywasz najnowszej paczki? Jedyny mod ktory mi przychodzi do glowy to Autoaim Indication+ ktory ma jedna z opcji pod T. Quote
humantorch6 Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 (edited) Nie używałem najnowszej paczki, ale po instalacji najnowszej było to samo. Autoaima nie używam. Po odinstalowaniu modpacka było to samo, ale już wiem w czym problem. Wcześniej musiałem zainstalować jakiegoś moda, który zmienił na stałe ustawienia sterowania. Po przywróceniu domyślnych ustawień sterowania wszystko działa (z zainstalowaną paczką). Edited June 4, 2017 by humantorch6 Quote
humantorch6 Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 (edited) Nie zakładam nowego tematu bo problem jest ten sam. Wersja mod packa 9.19.0.1_03. W arcie nie działa zaznaczanie obszaru celowania. Dodatkowo po naciśnięciu "T" na mapie wskazuje zawsze A1 (o ile dobrze pamiętam, w każdym razie któryś narożny kwadrat). Błąd powoduje mod odpowiedzialny za filtr czatu, dokładnie jak instaluje się mod packa z opcją "Filter czatu...". Bez instalowania opcji filtru czatu wszystko jest ok. Aslains_WoT_Logs.zip Edited June 5, 2017 by humantorch6 Quote
Administrator Aslain Posted June 5, 2017 Administrator Posted June 5, 2017 Zalacz logi, chcialbym to zobaczyc i sprawdzic u siebie. Info w podpisie posta. Quote
humantorch6 Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 Logi w poście wyżej. Jakby co to sytuacja jest taka sama w przypadku modpacka w wersji 9.19.0.1_04 Quote
humantorch6 Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 Aslain, jak tam sytuacja z obszarem celowania? Wiem, że są ważniejsze rzeczy do naprawy, ale tak wkurzają mnie te bezmózgie yeti, klikające w minimapkę w celu wyładowania frustracji Przydałby się niezmiernie ten mod blokujący spam, a nie można go używać jak jednocześnie chce się używać zaznaczania obszaru celowania. Quote
Administrator Aslain Posted June 13, 2017 Administrator Posted June 13, 2017 Wychodzi na to ze powoduje to Filter czatu, poki co nie widzialem nowszej jego nowszej wersji. Quote
humantorch6 Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 Ok, dzięki za odpowiedź. No nic, pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać. Quote
Recommended Posts