Franz_M Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Wielka prosba... Aslain, czy moglbys zaktualizowac plik ikon klanowych dla servera NA. Dzis jest ten dzien kiedy nie chce mi sie juz podmieniac ikony mojego klanu.... a robie to juz kilka dobrych miesiecy Dziekuje Quote
Administrator Aslain Posted May 7, 2017 Administrator Posted May 7, 2017 Wiem, nie da sie. Czekam az sie dac bedzie. uzyj folderu Aslains_Custom_mods a nie bedziesz nic musial podmieniac przy kazdej instalacji, po to jest ta funkcja Quote
Franz_M Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Hm....nie da sie.... Da sie ! moge przeslac ci aktualna ikone mojego klanu a ty ja wlozysz w swoj plik !!! Dziekuje added 3 minutes later Quote
Administrator Aslain Posted May 7, 2017 Administrator Posted May 7, 2017 Niestety nie bede aktualizowal calej paczki ikon specjalnie dla jednego klanu. Moge to zrobic zbiorczo a takie cos zrobie tylko jesli bedzie dalo sie pobrac wszystkie aktualne ikonki klanow. Skonczylo by sie to tym ze codziennie bym wsadzal nowa ikonke tego czy innego klanu, i potem kazdy musi pobierac codziennie nowa paczke ikonke (np. ikonki EU to 400MB i ze 100 tysiecy plikow), juz nie mowie ile czasu stracone by bylo na pakowaniu tych ikonek i specjalnie wysylaniu na serwer plików. Takze przykro mi. Uzywaj rozwiazania ktore podsunalem. Quote
Franz_M Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 nie Dziekuje... jak czesto ktos zglasza taki sam problem? gl hf Quote
Administrator Aslain Posted May 7, 2017 Administrator Posted May 7, 2017 Jestem zasypywany podobnymi prosbami na privach i nie tylko. I konsekwentnie musze odmawiać. Quote
Recommended Posts