Metafan Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Czasem zauważyłem że wyrzuca w momencie "łapania" kogoś na automatyczne celowanie,dodali tam jakieś dźwięki podczas łapania kogoś i puszczania z "autoaima",sprawdzałem na czystym kliencie Quote
Administrator Aslain Posted May 12, 2017 Administrator Posted May 12, 2017 34 minutes ago, Metafan said: Czasem zauważyłem że wyrzuca w momencie "łapania" kogoś na automatyczne celowanie,dodali tam jakieś dźwięki podczas łapania kogoś i puszczania z "autoaima",sprawdzałem na czystym kliencie Zalacz logi to sprawdze, nie zauwazylem takiego problemu, ale tez nie uzywam autoaima praktycznie wcale. Quote
Metafan Posted May 13, 2017 Author Posted May 13, 2017 23 hours ago, Aslain said: Zalacz logi to sprawdze, nie zauwazylem takiego problemu, ale tez nie uzywam autoaima praktycznie wcale. Teraz to pupa bo wywaliłem xvm-a i mam tylko parę modów które jak sądze nie robią problemów,a musiałbys na czystym kliencie sprawdzić o jaki dźwięk chodzi i potem porównac to wgrywając xvm-a i autoaima,chociaż ja autoaima nie miałem i też wywalało,możliwe ze to był bład xvm-a,bo na chwile obecną nie wywala Quote
Recommended Posts