Little_rowboat Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Nowa wersja tego moda zwyczajnie u mnie nie działa ponieważ nie może odczytać powtórki, nie wiem niestety dlaczego tak się dzieje. Same replaye normalnie się nagrywają. Dorzucam logi moda Aslains_WoWs_Logs.zip Log.txt Quote
Administrator Aslain Posted May 22, 2017 Administrator Posted May 22, 2017 Ok, przekazalem info autorowi. Quote
Administrator Aslain Posted May 22, 2017 Administrator Posted May 22, 2017 Naprawione, mozesz poczekac na nowy modpack, albo przeinstalowac paczke z opcja wyczysc folder DLC, albo recznie skasuj plik WoWReplaysMatchMakingMonitor_650.zip we folderze DLC i przeinstaluj paczke, wtedy ona pobierze nowy plik. Quote
Little_rowboat Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 (edited) Twoje rozwiązanie nie pomogło, ale odkryłem co trzeba zrobić: Zadziałało dopiero po manualnym usunięciu folderu z modem, widać starsze wersje w jakiś sposób gryzły się z nowymi. Można by wprowadzić skrypt kasujący ten folder przed instalacją Edit:// Jeszcze przy okazji, config jest nieco spieprzony w linii Avg frags limits - wartości są przynajmniej 50x zawyżone, chyba ta linia pobiera nie te dane, co trzeba. Edited May 22, 2017 by Little_rowboat Quote
Administrator Aslain Posted May 22, 2017 Administrator Posted May 22, 2017 Ok pomysle o tym, dalem znac autorowi Quote
Administrator Aslain Posted May 22, 2017 Administrator Posted May 22, 2017 Dostalem odpowiedz ze zalecane jest kasowanie konfigu co aktualizacje moda, bo mod jest mocno rozwijany aktualnie i moze sie wszystko szybko tam zmieniac, wtedy stary konfig moze psuc rozne rzeczy. Quote
Recommended Posts