Marcinox Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Witam. Nie wiem czy ten problem występuje tylko u mnie, ale mam problem z informacją czy pojawiła się już kolejna aktualizacja od Aslaina. Obraz poniżej. Nie mam pojęcia z czego to wynika, ale możliwe, że ma to coś wspólnego z proxy ale nie wiem jak to naprawić. Dodam, że program działa dalej, jednak gdy przychodzi do pobierania (np. odgłosów załogi) to wyskakuje błąd połączenia z serwerem. Dla tych którzy będą pytali: "Na pewno masz internet ?" Nie, nie mam internetu i wszedłem na Aslain.com i napisałem nowy temat. Dla tych którzy będą pytali: "Przeskanowałeś komputer ?" Tak, uaktualniłem antywirusa i przeskanowałem komputer. Brak wirusów. Prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam, Marcin Quote
Marcinox Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Sprawa rozwiązana. Przy okazji zauważyłem, że jest to Angielski dział. Przepraszam za mój błąd. Quote
Administrator Aslain Posted November 10, 2014 Administrator Posted November 10, 2014 Dobrze wiedziec na przyszlosc, dzieki za informacje! Quote
Recommended Posts