Piciak Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Witam, 1. mam problem z dźwiękami załogi i szóstego zmysłu. Nie instaluje z paczki żadnych dźwięków załogi, ale nawet dla testów to zrobiłem i dalej nie ma dźwięków załogi (na czystym wotcie są). Podobnie jest z 6-tym zmysłem. Ikonka jest taka jaką wgrywam z modpacka, ale dźwięk jest standardowy (o ile odpali, bo czasami w ogóle się nie włącza) 2. Instaluje z paczki celownik hardscope - w grze dalej widzę standardowy pierwszy raz się spotykam z czymś takim. pozdrawiam, Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2017 Administrator Posted June 2, 2017 Jakie dzwieki zmyslu masz wybrane w menu opcji gry? Zalacz jeszcze logi, info w podpisie postu. Quote
Piciak Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Przeinstalowałem modpacka i 6-ty zmysł zaskoczył. Dalej jest problem z celownikiem i dźwiękami załogi. Rozmawiałem z kolegami z klanu - niektórzy mają to samo co ja, a pozostałym wszystko ładnie chodzi (wszyscy rozmówcy posiadają twojego modpacka) Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 3, 2017 Administrator Posted June 3, 2017 Zaladowalem te same mody ktore wybrales i wszystko smiga, wliczajac celownik, ciezko powiedziec czemu go nie masz, moze tez sprawdz w opcjach gry co masz ustawione w celownikach, moze jakies niestandardowe wybory. Moze wyczysc ustawienia wota, i ustaw wszystko na nowo - zwykle pomaga wyczyszczenie folderu wargaming.net w %appdata roaming. Quote
mariano237 Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 (edited) Mam to samo co Piciak. Wyczyszczenie folderu wargaming.net w %appdata roaming nie dało żadnego efektu. Wyłączenie kobiecych odgłosów załogi - także bez efektu. Spróbuję jeszcze usunąć muzykę ze Star Wars. Aslains_WoT_Logs.zip Aslains_WoT_Logs (no women crew voices).zip Edited June 4, 2017 by mariano237 Quote
mariano237 Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Znalazłem rozwiązanie problemu. U mnie pomogło usunięcie muzyki ze Star Wars (sekcja Modyfikacje dźwiękowe jest w całości odznaczona). Quote
Administrator Aslain Posted June 4, 2017 Administrator Posted June 4, 2017 Sprawdzalem to dzisiaj ponownie, rzeczywiscie cos jest na rzeczy. Chyba te mody muzyczne wymagaja aktualizacji. Quote
Recommended Posts