artusspqr Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Witam Mój problem polega na tym że gry nie da się kompletnie odpalić. Odinstalowałem modpacka odinstalowałem Wota zainstalowałem ponownie i dalej to samo. Odpala się launcher ale po naciśnięciu graj tylko Czekaj trwa wczytywanie gry potem powrót do pulpitu. Co robić??? Odpalałem z domyślnymi ustawieniami grafiki nic nie dało tylko uruchom grę w trybie bezpiecznym uruchamia grę. Proszę o pomoc bo już nie wiem co robić. Dołączam Aslains WOT Logs mam nadzieję że wystarczy.Tam chyba jest wszystko. Pozdrawiam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 2, 2017 Administrator Posted June 2, 2017 Jesli gra bez modow nie odpala to ciezko mi tu cos pomoc, najlepiej jest napisac do WG supportu. 1 Quote
artusspqr Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Uruchom grę w trybie bezpiecznym uruchamia grę. To znaczy że gra bez modpacka chodzi bez problemu. Dlatego piszę bo tu chodzi o mod a sama gra chodzi bez problemu. Czy mógłbyś jeszcze raz na to spojrzeć. Z góry dzięki pozdrawiam. Quote
artusspqr Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Wiem ze jesteś zajęty ale przejrzyj chociaż logi może coś się rzuci w oczy co będzie miało znaczenie. Quote
Administrator Aslain Posted June 3, 2017 Administrator Posted June 3, 2017 W logach masz jakies bledy chyba ze skorek Milkymana, odnosnie czolgu VK7201P, sprobuj usunac niektore skorki, moze zacznij od niemieckich. Ewentualnie usun Dźwięki dział od Gnomefathera (by Zorgane) byc moze w nowej aktualizacji sie cos gryzą. 1 Quote
Administrator Aslain Posted June 3, 2017 Administrator Posted June 3, 2017 Ew. odinstaluj skórkę VK4502B, to ona konretnie się gryzie. 1 Quote
artusspqr Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Dziękuję bardzo za pomoc ale nie pomogło odinstalowanie skórki VK4502B ale zacząłem drążyć w tym kierunku i po wielu próbach już wiem że to skórka Skorpiona robiła konflikt. Odinstalowałem i wszystko chodzi. Dzięki za podpowiedź pozdrawiam. Quote
Recommended Posts