piotrm1 Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Mimo zainstalowania po włączeniu pierwszy raz restartuje grę potem wywala do pulpitu.Możesz coś pomóc? Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 12, 2017 Administrator Share Posted June 12, 2017 Zalacz logi i informacje, wtedy moge cos sprawdzic. Quote Link to comment
piotrm1 Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 Nadmieniam ze teraz działa po zainstalowaniu modu od nowa z orginalnej stronki Protanki. Był tam folder "spaces" którego nie było po twojej instalacji.Mając starszą wersję instalatora Protanki zainstalowało go w folderze 0,9,19,01 i ręcznie go przeniosłem do folderu 0,9,19,02 Teraz wszystko działa.We wcześniejszych wersjach twojego modpaka też nie działało u mnie i zaczynało działać po nadinstalowaniu protanki ( tylko z tym modem) .A w ogóle dzięki za twoją pracę.Prześlę ci pare groszy na dalszą pracę. Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 12, 2017 Administrator Share Posted June 12, 2017 Dzięki! Spaces to raczej nie są, to jest pewnie jakies zabezpieczenie z protanki, instalujac z ich modpacka kopiuje sie gdzies specjalne "coś" co sprawia że mod nie wylacza sie. Juz tak bylo z innymi ich modami, ale sprawdze Twe logi. Quote Link to comment
piotrm1 Posted June 13, 2017 Author Share Posted June 13, 2017 (edited) do pomocy prześlę ci cały folder spakowany zip-em spaces.zip są tam jakieś pliki protanki może to to Edited June 13, 2017 by piotrm1 Quote Link to comment
piotrm1 Posted June 20, 2017 Author Share Posted June 20, 2017 cześć aslain znowu ten sam problem a ponadto coś blukuje w bitwach i wywala do pulpitu.Nie pokazuje czołgów w bitwie zrobie screen shota i przeslę ci a teraz masz log Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
piotrm1 Posted June 20, 2017 Author Share Posted June 20, 2017 Przestało wyrzucać po aktualizacji battle obserwera ( tygodniowej darmowej).Podgląd trafień nadal nie działa Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 21, 2017 Administrator Share Posted June 21, 2017 Denerwuje mnie ten BO, gość nonstop przy nim grzebie, dodaje jakieś nowości i psuje coś. Quote Link to comment
Recommended Posts