Janhir Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 (edited) W wersji Aslain's WoT ModPack v9.19.0.2 #05 nie instalują się dodatki (beta) do YK. Między innymi statystyki widoczne w parametrach czołgu, takie jak widoczne na obrazku załączonym do pierwszego postu tego topicu. W czym może tkwić problem? Edited June 13, 2017 by Janhir Quote
Administrator Aslain Posted June 13, 2017 Administrator Posted June 13, 2017 W podpisie posta jak zglosic problem, generalnie zalacz logi. Z tego co pamietam to te opcje dzialaja ok, sprawdzalem pare razy, ale byc moze masz jakas dziwna konfiguracje modow. Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2017 Administrator Posted June 14, 2017 Dzieki. Wyglada na konflikt z Crew Exp Extended. Quote
Janhir Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 (edited) Przeinstalowałem modpacka, tym razem bez Crew Exp Extended, jednak problem nie został rozwiązany. Załączam nowe logi. Aslains_WoT_Logs.zip Edited June 14, 2017 by Janhir Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2017 Administrator Posted June 14, 2017 No to juz nie wiem, wczesniej usunalem ten mod i zaczelo dzialac, teraz juz nie chce. Jak masz czas to mozesz sie pobawic usuwajac moda po modzie, o ile to konflikt, a nie jakis blad w tym beta modzie, nic na to nie poradze, dla tego jest oznaczone jako beta, bo to niestabilny mod. Quote
Administrator Aslain Posted July 1, 2017 Administrator Posted July 1, 2017 Juz wiem co to powoduje, nalezy skasowac plik poliroid.modslistapi_1.0.2.wotmod, to przez niego Beta YK jest niekompatybilna. Plik ten bierze sie z UT announcera, ktory dzisiaj przepakuje usuwajac ten plik. Quote
Recommended Posts