vampir Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Witam Mam problem z wypozazeniem .Na czolgach gdzie byly wyposazenia dalej sa i je widze ale jak juz chce dodac jakies nowe badz cokolwiek zrobic wyskakuje mi okno wybierz wyposazenie -standardowe badz ulepszone i to byloby na tyle nic wiecej nie pokazuje .Probowalem odczekac i wgrac nowsze aktuazliacje modow ale dalej to sie powtarza . pozdrawiam Aslains_WoT_Logs.zip
Administrator Aslain Posted June 24, 2017 Administrator Posted June 24, 2017 Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale zaladowalem te same mody i normalnie moge zmieniac wyposazenie, w logach nie widze bledow, moze pokaz jeszcze na obrazku jak wyglada ten problem.
vampir Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 added 3 minutes later Na tym sreenie jest pokazane wyskakuace okno wyposazenia dwa rodzaje do wyboru standart i ulepszone i na tym koniec , tylko sie podswietlaja nazwy tych rodzai jak chce wybrac ale nic nie ma. Jak skasoalem wszytskie mody to wyposazenie normlanie dzialalo a jak zainstalowalem ponownie swoaj konfiguracje modow problem wrocil.
Administrator Aslain Posted June 24, 2017 Administrator Posted June 24, 2017 Wydaje mi sie ze masz za mala rozdzielczosc ekranu, i zwyczajnie sie juz nie miesci, zmniejsz ilosc rzedow karuzeli moze.
Recommended Posts